CAL TUBAU, SEMPRE UN SOMRIURE      
  
 tubau.com >> La forma més fàcil de comprar carn a Sant Cugat  
Identifica't

No estàs identificat.
E-mail:
Contrasenya:
>> Entra

Has oblidat la teva contrasenya?

Busca un producte
Busca

Contingut de la cistella

No has afegit cap article al carro.

Veure cistella
Registra't

Condicions Generals

Facebook de Carnisseries Tubau
Estigues al dia de les nostres
novetats


Registra't

Dades de registre

Nom i cognoms


Adreça


Població


Codi postal


NIF


Telèfon


Ets família nombrosa o monoparental?

E-mail (en minúscules)


Contrasenya
(entre 6 i 10 caracters)

Repeteix contrasenya


D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, l'informem que les dades obtingudes d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de BERMICARN SL per facilitar la tramitació i gestió de les seves comandes, poder realitzar estudis de mercat i elaborar perfils de compra. Tanmateix per poder atendre les seves consultes, remetre-li informació relacionada de productes i serveis que puguin ser del seu interès per tal de poder donar-li un tracte més personalitzat.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça C/DE LA TORRE, 14, 08172 - SANT CUGAT DEL VALLèS. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per a utilitzar-los per les finalitats esmentades. L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
CARNISSERIES TUBAU - Tel.: 93 674 12 85 - Fax 93 675 12 94 - Email info@tubau.com   ·   Copyright © 2012 Tots els drets reservats