CAL TUBAU, SEMPRE UN SOMRIURE      
  
 tubau.com >> La forma més fàcil de comprar carn a Sant Cugat  
Identifica't

No estàs identificat.
E-mail:
Contrasenya:
>> Entra

Has oblidat la teva contrasenya?

Busca un producte
Busca

Contingut de la cistella

No has afegit cap article al carro.

Veure cistella
Registra't

Condicions Generals

Facebook de Carnisseries Tubau
Estigues al dia de les nostres
novetats


Breu història de Carnisseries Tubau

Inicis

Carnisseries Tubau va ésser fundada per Josep Tubau i Casas i Rafaela Grau i Feliu. El 7 de juliol de 1944 obria les seves portes a Valldoreix la primera botiga on es despatxava únicament carn de xai, especialment els caps de setmana. L'any 1954, creixent amb el poble, s'inaugurava un nou punt de venda de característiques similars al Mercat de Pere San i un any després obrien un altre punt a la mateixa casa on vivien, al carrer de la Torre 14, de Sant Cugat que es transformaria en la seu principal de l'empresa.


Rafaela Grau, 1960

Josep Tubau, 1944


De negoci familiar a empresa

Els fundadors troben en el seu fill Jaume Tubau i Grau una vocació professional precoç, que el portarà als 14 anys a aprendre l'ofici a Barcelona, al mercat de la Boqueria. El 1980, en tornar del servei militar, s'incorpora de ple al negoci familiar.

La manipulació de la vedella exigeix cada dia més uns coneixements complexos, una professionalització rigorosa i unes instal·lacions de tecnologia alimentària punta. En aquesta línia,

Jaume Tubau, 1995
l'any 1985 Jaume Tubau impulsa la remodelació de l'obrador del carrer de la Torre i, d'acord amb el ritme de creixement del nou Sant Cugat, amplia la parada del Mercat de Pere San. Entre 1987 i 1991 obre nous punts de venda al Mercat Municipal de Torreblanca i al Passeig de Rubí, de Valldoreix. Finalment el 2001 s'inaugura la segona botiga de Valldoreix, al carrer Alcalde Ramon Escayola, 87.

La transició de Carnisseries Tubau de negoci familiar a empresa comporta la creació d'un departament d'administració i gerència l'any 2000, i l'adaptació a les noves tecnologies. Gràcies a la inversió realitzada en bàscules, en sistemes informàtics, comunicacions i en programes de gestió, totes les botigues estan connectades amb la seu central on es recull diàriament el detall de les vendes i s'actualitza a l'instant la facturació de cada punt de venda. Aquesta inversió es fa amb l'objectiu de controlar i garantir la qualitat del nostre servei.


Jaume Tubau, el Mestre
Per donar resposta a les noves exigències del mercat, l'any 2006 s'obre a la botiga central un obrador de productes preparats i s'incorpora un mostrador d'autoservei i caixa ràpida.

Jaume Tubau va estar al capdavant de l'empresa des de l'any 1980 fins el setembre de 2005, quan mor a l'edat de 46 anys. Des de 1999 compaginava la seva feina directiva amb la de regidor de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Les seves ensenyances i la seva empremta continuaran per sempre en el dia a dia de Carnisseries Tubau.

Personal i equip directiu


Laura Pires i els seus fills
Berta Tubau i Miquel Tubau
Carnisseries Tubau compte amb una plantilla molt professional. L'equip està format per 25 empleats distribuïts entre els diferents punt de venda. La majoria dels treballadors van aprendre l'ofici amb el Mestre Jaume Tubau i estan impregnats de la seva essència i del seu savoirfaire.


Sol Pires i Eva Pires
Des de l'any 2006 Laura Pires, dona de Jaume Tubau, és l'administradora de l'empresa. Sol Pires, llicenciada en Ciències Econòmiques per l'UAB, continua desenvolupant el càrrec de gerent, que ocupa des de l'any 2000. Eva Pires, que forma part de l'empresa des del 2001, és en l'actualitat la responsable d'administració i personal.

Objectius i Prioritats

La nostra MISSIó és oferir sempre la màxima qualitat tant en el producte com en el servei, i sempre amb un somriure.

La qualitat del servei i la selecció altament diferenciada del gènere que venem i elaborem són el nostre segell d'identitat, i assolir l'excel·lència el nostre motor.

La nostra VISIó és ser la CARNISSERIA de referència al Municipi de Sant Cugat del Vallès.

Carnisseries Tubau té una clara vocació de participació ciutadana i està present en molts dels actes socials, esportius i culturals de Sant Cugat.

Carnisseries Tubau també té una ferma voluntat de participació en el comerç local i en el seu desenvolupament. L'empresa està afiliada a l'Associació Sant Cugat Comerç, al Gremi d'Empresaris Carnissers de Barcelona i Província i a la Cambra de Comerç de Terrassa.

Cal Tubau, sempre un somriure!CRONOLOGIA DE CAL TUBAU

1944 El 7 de juliol, obertura del primer punt de venda per Josep Tubau i Casas i Rafaela Grau i Feliu, al carrer Mossèn Jacint Verdaguer, Valldoreix - St. Cugat.
1954 Parada al Mercat Municipal de Pere San, de Sant Cugat.
1955 Botiga i obradors del carrer de la Torre 14, a Sant Cugat.
1973 Jaume Tubau i Grau entra d'aprenent a Carnisseries Blai, del Mercat de la Boqueria a Barcelona.
1980 En tornar del servei militar, Jaume Tubau s'incorpora de ple al negoci familiar.
1985 Impulsa les obres de Cal Tubau, una remodelació de l'obrador del carrer de la Torre 14, a Sant Cugat.
1987 El mes de juny obre nova parada al Mercat Municipal de Torreblanca, a Sant Cugat.
1990 El dia 12 de juny inaugura la nova parada al Mercat de Pere San.
1991 El dia 5 de novembre obre un altre establiment al Passeig de Rubí 108, de Valldoreix.
2000 El mes de setembre es realitzen reformes a la parada del Mercat de Torreblanca, donant una imatge innovadora.
2001 El 15 de març s'obre el cinquè punt de venda, a l'Av. Alcalde Ramon Escayola, 87 de Valldoreix.
El 30 d'abril s'enfonsa parcialment la botiga del carrer de la Torre.
Obrim una botiga provisional al carrer Migdia, 25
El juliol comencen les obres de reconstrucció de la part afectada, i continuem amb els plans d'ampliació i reforma previstos.
Creació de la Tubihamburguesa.
2002 El 19 de març obrim novament portes al carrer de la Torre, 14, mentre continuen els treballs d'ampliació i reforma.
2003 Finalització de les obres d'ampliació i reforma de la botiga central del carrer de la Torre.
2005 El 4 de setembre, mor en Jaume Tubau als 46 anys d'edat.
2006 Obrim un obrador de productes preparats i inaugurem el nostre mostrador d'autoservei i compra ràpida.
2006-2007 Invertim en el nostre sistema informàtic i de control i ampliem i millorem el nostre sistema de gestió, autocontrol i seguretat.
2008 La Cambra de Terrassa atorga a Carnisseries Tubau el Premi Cambra 2008 a la Millor Iniciativa Comercial i de Serveis.
2009 25 de juny, obrim un espai per a l'art a la botiga del C. de la Torre: EETC (Espai Expositiu Tubau Carnisseries), iniciativa absolutament innovadora en una carnisseria, amb l'objectiu d'apropar l'art a tothom.
2010 El 9 de juny mor en Josep Tubau, als 82 anys, fundador de Carnisseries Tubau.
2011 A finals de juny els dos punts de venda de Valldoreix s'unifiquen en la botiga de l'Avinguda Alcalde Ramon Escayola.
Celebració del 10è aniversari de la Tubihamburguesa amb una diada de degustació.
2012 El 10 d'abril inaugurem la nostra botiga online a través de la nostra nova pàgina web.
2013 Iniciem l'any amb nous projectes.
Durant el primer trimestre de l'any, es reestructura l'empresa:
  • El 12 de gener és l'últim dia d'activitat comercial a la nostra parada del Mercat de Pere San, però s'inicien les obres de la nova botiga que s'obrirà al nou Mercat Municipal de Mirasol-centre.
  • El 9 de març amb l'objectiu d'unificar el servei de la zona de Valldoreix i Mirasol, traslladem l'activitat de la botiga de l'Avinguda Alcalde Ramon Escayola, al Mercat Municipal de Mirasol, on finalment inaugurem la nova parada el dia 14 de març de 2013.
2014 L'11 d'agost mor la Rafela Grau, la Rafeleta, als 87 anys, cofundadora de Carnisseries Tubau.
2015 Reforma de la botiga del C. de la torre i obertura del nou espai gourmet el 23 d'abril de 2015.
Obertura de la Terrassa Tubau el 8 de maig de 2015 a la botiga del Mercat de Mira-sol Centre.
CARNISSERIES TUBAU - Tel.: 93 674 12 85 - Fax 93 675 12 94 - Email info@tubau.com   ·   Copyright © 2012 Tots els drets reservats